Din optimale samarbejdspartner

30 års erfaring

Høj kvalitet

                   Privatlivspolitik: Hentes her

E-mail: danklima@danklima.dk

Telefon: 86 28 12 66

Komfortventilation giver et godt indeklima

Komfortventilation sikrer et godt indeklima, der dels lever op til lovens krav om arbejdsmiljø og dels sikrer medarbejderne god komfort i form af ren luft og stabile temperaturer.

Hos WK Danklima tilbyder vi installation af ventilationsløsninger i Aarhus og omegn.

Slip for forurenet luft på arbejdspladsen

Der skal ikke mange faktorer til før, at luften på arbejdspladsen er forurenet. Det kan være simple ting såsom dampe fra tæpper, inventar, vægge og lofter.

​Derfor kan komfortventilation vise sig at være en ideel løsning til jeres lokaler, så jeres medarbejdere får et godt arbejdsklima. I den forbindelse er det af væsentlig betydning, at luften i lokalerne bliver udskiftet et par gange hver time. Med moderne ventilation renses og udskiftes luften samtidig med, at de værste partikler fjernes gennem filteropsamling.

Kontakt os og hør mere om komfortventilation

Kunne du tænke dig at høre mere om de mange fordele ved komfortventilation på arbejdspladsen, eller har du nogle spørgsmål? Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere eller for at indhente et uforpligtende tilbud.

Du skal blot ringe til os på telefon 86 28 12 66 eller skrive til vores e-mail danklima@danklima.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​​WK Danklima

Telefon: 86 28 12 66

E-mail: danklima@danklima.dk

CVR: 73585511