WK Danklima

Telefon: 86 28 12 66

Industriventilation og procesventilation til jeres behov

Uanset om du er pædagog, økonoma, mekaniker, industritekniker eller produktionsmedarbejder på et trykkeri kan vi hos WK Danklima ved Aarhus levere den rette ventilationsløsning, der matcher det enkelte behov.

Dette kan enten være industriventilation eller procesventilation. Vi tager gerne en snak med jer om, hvad jeres behov er.

Med den rette procesventilation sikres det, at arbejdsprocesserne kan gennemføres uden gener. På denne måde kommer arbejdsmiljøet i virksomheden til at leve op til lovgivningen samt medarbejdernes forventninger til indeklima.

Energioptimering af industriventilation

Store løsninger inden for industriventilation kan kræve meget store luftmængder, og her er optimering af energiforbrug et vigtigt parameter. I denne forbindelse er vi hos WK Danklima i stand til at projektere løsningsforslag, der sikrer en god driftsøkonomi samtidig med optimale forhold omkring medarbejderne, virksomhedens processer samt produkterne.​ ​

Vi stiller os gerne til rådighed for energioptimering af den nuværende industriventilation.

Krav til procesventilation

Der findes bestemte krav til, hvornår procesventilation bør installeres. Kontakt gerne WK Danklima i Viby J ved Aarhus for nærmere oplysninger. Vi kender til lovgivningen og lever altid op her til.

Kontakt os og hør mere eller få et gratis tilbud

Vi kan kontaktes på telefon 86 28 12 66 eller e-mail danklima@danklima.dk, hvis du har spørgsmål til industriventilation eller procesventilation eller blot ønsker at høre mere om de forskellige løsninger. 

Vi kommer desuden gerne ud til jer og giver et uforpligtende tilbud.​

​​WK Danklima

Telefon: 86 28 12 66

CVR: 73585511