Din optimale samarbejdspartner

30 års erfaring

Høj kvalitet

                   Privatlivspolitik: Hentes her

E-mail: danklima@danklima.dk

Telefon: 86 28 12 66

Industriventilation og procesventilation der dækker dit behov

Uanset om du er pædagog, økonoma, mekaniker, industritekniker eller produktionsmedarbejder på et trykkeri - kan vi hos WK Danklima levere den rette ventilationsløsning, der matcher vores kunders enkelte behov – både inden for industriventilation eller procesventilation.

Med den rette procesventilation sikres det, at arbejdsprocesserne kan gennemføres uden gener. På den måde kommer arbejdsmiljøet i virksomheden til at leve op til lovgivningen samt medarbejdernes forventninger til indeklima.

Energioptimering af industriventilation

Store løsninger inden for industriventilation kan kræve meget store luftmængder, og her er optimering af energiforbruget et vigtigt parameter. I den forbindelse er vi hos WK Danklima i stand til at projektere løsningsforslag, der sikrer en god driftsøkonomi samtidig med optimale forhold omkring medarbejderne, virksomhedens processer samt produkterne.​ ​ Vi stiller os gerne til rådighed for energioptimering af den nuværende industriventilation.

Krav til procesventilation

Der findes bestemte krav til, hvornår procesventilation bør installeres. Ønsker du nærmere oplysninger herom – så kontakt os endelig. Vi kender til lovgivningen og vil altid gerne give gode råd og vejledning om god ventilation. 

Kontakt os og hør mere - eller få et gratis tilbud

Vi kan kontaktes på telefon 86 28 12 66 eller e-mail danklima@danklima.dk, hvis du har spørgsmål til industriventilation eller procesventilation - eller blot ønsker at høre mere om de forskellige løsninger.

Vi kommer også gerne ud til jer og giver et uforpligtende tilbud.​

​​WK Danklima

Telefon: 86 28 12 66

E-mail: danklima@danklima.dk

CVR: 73585511