Din optimale samarbejdspartner

30 års erfaring

Høj kvalitet

                   Privatlivspolitik: Hentes her

E-mail: danklima@danklima.dk

Telefon: 86 28 12 66

Energirenovering af din bolig eller bygning

WK Danklima tilbyder professionel energirenovering i samarbejde med bygherrer.

Det viser sig ofte at være en god ide at få foretaget en energirenovering. Der er ligeledes mange fordele ved at få ældre ventilationsløsninger gennemgået med henblik på en energioptimering.

Ofte kan det være en fordel at udskifte ældre ventilatorer med højt energiforbrug til nye energibesparende ventilatorer. Der er ligeledes god driftsøkonomi i etablering af varmegenvinding.

Vi er eksperter i energirenovering

Vi har mange års erfaring fra branchen og har derfor været med til at følge udviklingen inden for energirenoveringsområdet. Derfor er du med os som samarbejdspartner sikret en løsning, som både er up to date og fremtidssikret.​ Vores kompetente ansatte er i stand til at tage sig af alle dele af en energirenovering – lige fra projektering til servicering efter endt renovering.

Kontakt os for yderligere information om energioptimering

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan en energirenovering kan være en fordel for dig, eller har du nogle spørgsmål – så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon 86 28 12 66 eller skriv til vores e-mail danklima@danklima.dk for at få svar på dine spørgsmål eller for at få vores råd med på vejen, inden du beslutter dig for en energirenovering.

WK Danklima stiller sig gerne til rådighed for et samarbejde.

​​WK Danklima

Telefon: 86 28 12 66

E-mail: danklima@danklima.dk

CVR: 73585511