WK Danklima

Telefon: 86 28 12 66

Boligventilation i boligforeninger

Leder du efter en kompetent samarbejdspartner, der kan udføre boligventilation i nærheden af Aarhus? 

Hos WK Danklima har vi stor praktisk erfaring i at installere diverse former for klimaanlæg og boligventilationsløsninger til flere forskellige kundesegmenter.

Installation af boligventilation i nybyggeri og ved renovering

Vi samarbejder gerne med boligforeninger, boligselskaber eller større private bygherrer, når der skal installeres boligventilation i nybyggeri.

Herudover varetager vi også boligventilationsopgaver i forbindelse med renoveringer – og vi rådgiver gerne om fordele og priser ved en eventuelt energirenovering af netop jeres ejendom.

Vær opmærksom på, at vi ikke installerer denne form for ventilation i én-families-villaer.​

Lovligt og kompetent arbejde

Hos Danklima Entreprise A/S går vi højt op i kvalitet og efterlader aldrig ”halve løsninger”. Vi sikrer, at ventilationen lever op til gældende lovgivning omkring energiforbrug, indeklima samt brandnormer.


Kontakt os for mere information om boligventilation

Skulle du ønske at vide mere om boligventilation, eller har du nogle spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. 


Du kan med fordel ringe til os på telefon 86 28 12 66, men du kan også skrive til vores e-mail danklima@danklima.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage inden for kort tid.


Vi står altid klar med kompetent vejledning i det enkelte tilfælde, så du kan få afklaret eventuelle tvivlsspørgsmål.

​​WK Danklima

Telefon: 86 28 12 66

CVR: 73585511